Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, a suferit un atac de cord când aştepta să fie dus în arest
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Constantin Nicolescu
Constantin Nicolescu

Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, arestat preventiv, joi seară, pentru 29 de zile a suferit un atac de cord în timp ce aştepta să fie dus de la Tribunal în arest. Acesta a fost dus la o ambulanţă aflată în curtea Tribunalului Argeş, iar la scurt timp a leşinat şi soţia acestuia.

Lui Nicolescu i s-a făcut rău în holul Tribunalului în momentul în care aştepta ca duba Poliţiei să vină să îl preia pentru a-l duce în arest. La faţa locului a ajuns o ambulanţă, al cărei echipaj i-a acordat primul ajutor.

La scurt timp, şi soţia preşedintelui CJ Argeş a leşinat în holul instanţei, fiindu-i acordată şi acesteia asistenţă medicală.

Nicolescu a fost reţinut miercuri în urma unor percheziţii efectuate de DNA, iar joi Tribunalul Argeş a decis arestarea acestuia pentru 29 de zile.

Avocaţii apărării aşteaptă motivarea instanţei pentru a formula un recurs, ce va fi judecat la Curtea de Apel din Piteşti, cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare.

Procurorii anticorupţie îl acuză pe Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, de folosire sau prezentare de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, având ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunităţilor Europene sau din bugetele administrate de acestea ori în numele lor, cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată, fals intelectual şi uz de fals, luare de mită în formă continuată şi instigare la abuz în serviciu contra intereselor publice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel