Biden recunoaște, după dezbaterea cu Trump: "Nu vorbesc cu atâta ușurință ca altădată". Dezamăgire chiar și printre susținătorii săi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Citește în articol ce declarații a făcut președintele SUA, Joe Biden.

Președintele SUA, Joe Biden, a rescunoscut, după o prestație slabă în fața fostului președinte Donald Trump la dezbatere că: „Nu vorbesc cu atâta ușurință ca altădată, nu dezbat atât de bine ca altădată”.

„Nu m-aş fi prezentat din nou (candidat în alegeri) dacă nu credeam din toată inima mea şi din tot sufletul meu că pot face această muncă”, a spus Biden în faţa susţinătorilor săi la Raleigh, în Carolina de Nord, stat pe care el are ”intenţia să-l câştige”.

Prestația președintelui Biden, îngrijorătoare

Agenția AFP, citată de Agerpres, scrie că Biden a avut în dezbatere o prestaţie slabă şi adesea incoerentă, lucru care a alimentat discuţia despre vârsta prea înaintată a actualului preşedinte democrat care, la 81 de ani, doreşte un al doilea mandat. Impresia lăsată este că i-a lipsit siguranţa de sine în faţa contracandidatului său, cu doar trei ani mai tânăr decât el, dar care a vorbit mai energic şi hotărât.

Biden a provocat dezamăgire chiar și printre susținătorii săi, vorbind cu o voce răgușită - echipa sa susținând că era răcit - repetând ce spusese deja sau pierzându-se în fraze confuze.

Kamala Harris, vicepreședinta lui Biden, a spus că președintele SUA a avut un început ”laborios” al dezbaterii, dar ea crede că totuşi el a terminat ”în forță”.

Prima confruntare

Candidați la Casa Albă, Joe Biden și Donald Trump, s-au confruntat față în față în prima dezbatere prezidențială din această cursă. Spectatorii au aflat puține lucruri noi despre pozițiile celor doi candidați asupra principalelor probleme, dar probabil acesta nu a fost motivul pentru care mulți s-au uitat. Dezbaterea a început în favoarea lui Trump, în vârstă de 78 de ani, care a părut energic și plin de forță în comparație cu Biden care a vorbit cu o voce răgușită și ezitantă, oferind răspunsuri uneori întortocheate sau pierzându-și firul în timpul mai multor întrebări. 

Citește mai multe despre dezbatere aici: Confruntarea Biden - Trump: Tensiuni, atacuri personale și provocări economice

Vezi și: Boala lui Biden. De ce a fost în dificultate în timpul dezbaterii împotriva lui Trump. Printre simptome: O privire puţin pierdută şi dificultăţi de exprimare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel