Presa rusă dă o știre uluitoare despre dispariția lui Vladimir Putin
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Speculațiile privind dispariția lui Vladimir Putin capătă o nouă dimensiune după o informație bulversantă a presei de stat din Rusia. Rossiya 24 a relatat vineri că președintele rus s-a întâlnit cu omologul său din Kyrgyzstan, Almazbek Atambayev, însă întrevederea celor doi șefi de stat va avea loc tocmai luni.

Televiunea rusă a transmis că Putin și Atambayev au discutat despre cooperarea în sectorul investițiilor și cel al energiei. "De asemenea, ei au vorbit despre posibilitatea ca Kyrgyzstan să se alăture Uniunii Euroasiatice", au spus jurnaliștii Rossiya 24, conform Business Insider.

Rossiya 24 a admis că a făcut o eroare. "Un reprezentant al postului rus de televiziune a spus pentru BBC că s-a produs o greșeală. Potrivit serviciului de monitorizare al BBC, știrea a fost difuzată de două ori - între orele 1:00 și 2:00 PM, ora Moscovei".

Bizara relatare vine după ce presa de la Moscova a publicat poze vechi în care apărea Vladimir Putin, pretinzând că sunt de dată recentă.

Ultima ieșire publică a lui Vladimir Putin datează din 5 martie, când l-a primit la Kremlin pe prim-ministrul italian Matteo Renzi. Miercuri, purtătorul de cuvânt al lui Putin a anunțat că președintele va lipsi de la o ședință cu serviciul de informații al Rusiei, FSB, la care de regulă participă. Cu o zi în urmă, președintele Rusiei a anulat în mod neașteotat o deplasare în Kazakhstan. "Vizita a fost anulată. Se pare că Putin s-a îmbolnăvit", a declarat un oficial kazakh pentru Reuters.

"Putin a murit": val de speculații pe internet după dispariția "țarului"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel