Ingrediente
2-3 vinete
1 ardei gras roșu
1 ardei gras, galben
1 ceapă roșie
2 căței de usturoi
8-10 roșii cherry
50 gr capere
100 gr caju
sare
piper
ulei de măsline
Mod de preparare
Vinetele se spală, se scobesc de pulpa din interior. Miezul vinetelor se taie cubulețe care se trec prin făină și se prăjesc în ulei, la foc iute.
Restul ingredientelor, spălate, curățate și tocate, se trag la tigaie în ulei de măsline aromat cu puțin usturoi. La final, se adaugă și caperele și alunele caju. Se amestecă cu vinetele prăjite, notează a1.ro, se asezonează cu sare, piper și busuioc, iar cu acest amestec se vor umple cupele de vinete.
Vinetele umplute astfel se dau la cuptor pentru 12-15 minute, la 200 de grade, iar, opțional, se poate presăra brânză.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Orașul din România unde nu există ambuteiaje. Titi Aur: De ce se circulă extraordinar, în ciuda faptului că e foarte aglomerat / video
- Aderarea completă a României la Schengen. Comisarul European pentru Afaceri Interne, anunț important. Când ar putea fi eliminate și controalele la frontierele terestre
- Ce sunt tahionii, particulele "suspecte" care au invadat Universul
- "Sunt distrusă psihic". Ilona și Ristei, cădere nervoasă: "Este un fel de Sandu Ciorbă, ȋn chineză!"
- Naty Badea: Nu mai este de trăit în Italia. Mie îmi este foarte teamă chiar și să merg pe stradă
- Proiectul Ministerului de Interne care vizează îmbunătățirea și modernizarea sistemului. Bogdan Despescu, explicații / video
- Avocatul Poporului vrea să le facă dreptate „copiilor pandemiei” care au pierdut doi ani de școală
- USR, proiect de lege privind trimiterea pacienților de la stat la privat. Rafila, reacție
- Previziunea lui Ciuvică privind alegerile pentru Primăria Capitalei: Ia peste 40% / video
- Chirieac, după riposta Israelului asupra Iranului: S-ar putea să încheiem această pagină neagră din istoria Orientului Mijlociu