PREMIILE OSCAR 2015. Momente inedite la OSCAR 2015- VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Spectacolul premiilor Oscar 2015 s-a caracterizat, ca în fiecare an, prin faze amuzante, dar și prin momente pline de emoție. 

PREMIILE OSCAR 2015. În anul 2015, campionul farselor a fost chiar prezentatorul galei, Neil Patrick Harris. Într-o lume a smockingurilor şi rochiilor de seară, el s-a urcat pe scena teatrului Dolby din Los Angeles doar în lenjerie intimă. Actorul a parodiat o scenă din filmul Birdman, în care protagonistul, Michael Keaton, a trebuit să alerge, tot în lenjerie intimă. 

PREMIILE OSCAR 2015. Un alt moment gustat de public a fost asigurat de Jack Black, un alt actor de comedie, aflat pe val la Hollywood.

PREMIILE OSCAR 2015. Organizatorii spectacolului au pus accentul şi pe emoţie. Tim McGraw a cântat ultima melodie a lui Glenn Campbell, un monstru sacru al muzicii country, diagnosticat cu Alzheimer. 

PREMIILE OSCAR 2015. Un moment cu totul aparte a fost omagiul adus de Lady Gaga lui Julie Andrews, vedeta a cărei imagine va fi asociată pentru totdeauna cu filmul Sunetul Muzicii, care a avut premiera în urmă cu 50 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel