Premierul Ludovic Orban: Dacă vom câştiga cu Suedia, avem şanse de calificare la EURO 2020
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Premierul Ludovic Orban a afirmat, marţi, la sediul Ministerului şi Sportului, că nu s-a decis încă dacă va asista la meciul România - Suedia, din preliminariile EURO 2020, dar a menţionat că în cazul în care se va impune în această partidă, naţionala pregătită de Cosmin Contra are şanse de calificare la Campionatul European de fotbal.

Pentru a se califica la EURO 2020, echipa naţională de fotbal a României are nevoie de 4 puncte, în ultimele două partide, iar ultimul meci din grupă îl va disputa în deplasare, cu fosta campioană mondială şi triplă campioană europeană, Spania.

"Încă nu m-am hotărât, dar oricum o să urmăresc meciul cu sufletul la gură. Dacă vom câştiga eu zic că avem şanse de calificare, dar trebuie să nu mai păţim cum am păţit cu Norvegia, golul ăsta stupid din minutul 90 şi ceva", a declarat Ludovic Orban la MTS, unde a fost prezent cu ocazia preluării mandatului de ministru al Tineretului şi Sportului de către Ionuţ Stroe.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte în ultimele două partide din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2020 selecţionata Suediei, vineri, 15 noiembrie (ora 21:45), pe Arena Naţională din Capitală şi reprezentativa Spaniei, luni, 18 noiembrie (ora 21:45), pe Stadionul Wanda Metropolitano din Madrid.

După opt partide disputate, România ocupă locul 3 în Grupa F a preliminariilor, cu 14 puncte, şi are nevoie de o victorie în partida cu Suedia şi un rezultat de egalitate cu Spania pentru a se califica la EURO 2020.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel