Premierul își caută purtător de cuvânt. Vezi variantele
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
PALATUL VICTORIA
PALATUL VICTORIA

Dan Suciu, redactor-şef al postului TV Money Channel, şi Ionuţ Stanimir, şef comunicare externă al BCR, sunt variantele premierului Ungureanu pentru postul de purtător de cuvânt al Guvernului, ei având deja discuţii pe această temă cu şeful Executivului.

"Şeful Guvernului doreşte ca în postul de purtător de cuvânt al Guvernului să fie o persoană specializată în economie. Cele mai mari şanse de a ocupa acest post le are Dan Suciu, care a acceptat în principiu să preia funcţia, dar decizia finală aparţine premierului, iar la acest moment nu este luată", informează Mediafax.

Un anunţ oficial privind noul purtător de cuvânt al Guvernului ar urma să fie prezentat săptămâna viitoare. Ioana Muntean, fostul purtător de cuvânt al lui Emil Boc ar putea fi inclusă în echipa de comunicare al viitorului demintar.

De asemenea, lista persoanelor luate în calcul ar fi fost mai mare, din rândul mai multor jurnaliști specializaţi în economie, dar unii dintre aceştia au refuzat oferta din cauza mandatului scurt al Guvernului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel