Premierul britanic, anunț pentru imigranți: Nu vor putea rămâne
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Premierul Rishi Sunak a făcut un anunț cu privire la imigranții ilegali din Marea Britanie.

Oricine soseşte ilegal în Marea Britanie nu va putea să rămână, a afirmat premierul britanic Rishi Sunak într-un interviu apărut în Mail on Sunday, înainte ca o nouă legislaţie pe această temă să fie stabilită săptămâna viitoare, conform Agerpres.

Sub presiunea propriilor săi parlamentari de a găsi o soluţie la fluxul de migranţi care sosesc în Marea Britanie din Europa, premierul Sunak a făcut din oprirea ambarcaţiunilor mici una dintre cele cinci priorităţi cheie ale politicii sale.

Nu veți putea rămâne, spune el



"Nu vă înşelaţi, dacă veniţi aici ilegal, nu veţi putea ramâne", a precizat Rishi Sunak.

O nouă lege care să soluţioneze această problemă urmează să fie elaborată marţi, a relatat ziarul citat, după ce peste 45.000 de oameni au traversat Canalul Mânecii anul trecut.

Anul trecut, fostul premier britanic Boris Johnson a convenit asupra unui acord pentru a trimite zeci de mii de migranţi, mulţi din Afganistan, Siria sau alte ţări care suferă din cauza războiului, la mai mult de 4.000 de mile (6.400 km), până în Rwanda.

Guvernul Marii Britanii a luat în calcul exterminarea pisicilor domestice la începutul pandemiei

James Bethel, membru în Camera Lorzilor, este cel care a făcut aceste afirmaţii, la scurt timp după apariţia în presă a peste 100.000 de mesaje de pe Whatsapp între miniştri, oficiali şi cercetători din timpul pandemiei. 

"Nu trebuie să uităm cât de puţin înţelegeam despre această boală. A fost un moment în care nu ştiam clar dacă animalele domestice pot transmite boala. De fapt, chiar a fost o idee să cerem publicului să omoare toate pisicile din Marea Britanie. Vă puteţi imagina ce s-ar fi întâmplat dacă am fi încercat să facem asta? Dar, cu toate astea, a trebuit să abordăm ideea asta, apoi să trecem peste ea", a declarat Bethell, ministru adjunct al Sănătăţii între 2020 şi 2021, când portofoliul Sănătăţii era în mâinile lui Matt Hancock, scrie Daily Mail. 

Citește restul aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel