Premieră în România: Noaptea Devoratorilor de Publicitate, în format HD
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
noaptea devoratorilor de publicitate
noaptea devoratorilor de publicitate

Cele mai spectaculoase spoturi, mărci celebre, campanii sociale sau povestiri cu final neașteptat vor face și în acest an deliciul insomniacilor pasionați de reclame, care sunt invitați, în acest week-end, la maratonul care va marca celebrarea majoratului Nopții Devoratorilor de Publicitate, care, pentru prima dată în România, va fi în format HD.

Ajuns la ediția cu numărul 18, evenimentul produs de Dan Chișu își va face, ca de obicei, datoria: le va servi împătimiților reclame în cantități industriale, dar și o noutate tehnică, scrie Digi24.

„Cel mai ieșit din comun lucru pe care o să-l facem acum este că, pentru prima dată în România, Noaptea Devoratorilor va fi în format HD. Motiv pentru care am și dus-o într-un cinematograf, ca să avem un sunet bun și o imagine bună,”, a dezvăluit Andrei Gheorghe, organizator.

Maniacii reclamelor, prezenți la cinematograful Patria, unde, începând cu ora 20:00 vor fi prezentate peste 400 de spoturi realizate în ultimii doi ani, pe întreg mapamondul,  vor avea parte și de o reprezentație de stand-up comedy, al cărei protagonist este actorul Mihai Bobonete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel