Premieră în presa românească. Gazeta Sporturilor şi pe iPad, contra cost
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
gsp
gsp

Miercuri,  se lansează aplicaţia de iPad a Gazetei Sporturilor.  Începînd cu ora 4:00 dimineaţa, poţi intra în Apple Store pentru a o descărca gratuit, iar abonamentul pe o lună costă 2,99 euro.

Astfel, Gazeta Sporturilor – GSP.ro este singura aplicaţie de iPad a unei redacţii integrate din Romania, aplicaţie care foloseşte full mijloacele şi tehnologia Apple.

Ea va fi updatată zilnic, 7 zile din 7, şi vine cu mult conţinut original, cu excelenţă jurnalistică şi un mix interesant din cele mai bune articole ale ediţiei tipărite a Gazetei Sporturilor (reportaje, interviuri, anchete din fotbal intern, internaţional şi spoturi) şi cele mai noi ştiri de pe gsp.ro.

"Aplicaţia de iPad a Gazetei vine cu aerul unei reviste zilnice premium, extrem de evoluată grafic şi cu facilităţile celei mai populare tablete. Plata abonamentului este singura cale de a accesa ediţiile. Pentru că va conţine articole în exclusivitate, pentru că va arăta aşa cum nu aţi văzut pînă acum o aplicaţie Apple din România, pentru că lucrurile de calitate costă şi pentru că aşa sîntem noi, mai răi ", a scris redactorul-şef al Gazetei, Cătălin Tolontan, pe blogul său.

Primele imagini cu aplicaţia de iPad a Gazetei Sporturilor!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel