Premier League, amânat până pe 3 aprilie. Ce se întâmplă cu titlul lui Liverpool
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Prima ligă de fotbal engleză, Premier League, a anunțat suspendarea tuturor meciurilor cel puțin până la 3 aprilie.

Prima ligă de fotbal engleză, Premier League, a anunțat suspendarea tuturor meciurilor cel puțin până la 3 aprilie, conform Agerpres. Reluarea campionatului Angliei va depinde de un aviz medical al autorităților sanitare.

Într-o ședință de urgență, acționarii Premier League au decis în unanimitate suspendarea meciurilor, iar data de 4 aprilie, de reluare a competiției, va depinde de un aviz medical conform condițiilor sanitare la acel moment. Meciurile din liga secundă au fost de asemenea suspendate, la fel ca și cele din ligile patronate de England Football League. De asemenea nu se vor disputa nici meciurile din campionatul feminin.

Arteta și Hudson-Odoi, infectați cu Covid-19

Premier League se confruntă deja cu două cazuri pozitive la coronavirus: antrenorul echipei Arsenal, spaniolul Mikel Arteta, și atacantul Callum Hudson-Odoi, de la Chelsea.

Alți cinci jucători de la Bournemouth se află în autoizolare, după ce au prezentat simptome caracteristice virusului Covid-19, la fel ca echipele Everton și Watford, care au anunțat, vineri, că sunt în izolare din cauza unor posibile cazuri de infectare cu coronavirus.

Liverpool?

Anglia a amânat și meciurile amicale din această lună cu Danemarca și Italia.

Înaintea ultimelor nouă etape din Premier League, Liverpool este lider, cu un avans de 25 puncte față de a doua clasată, iar situația nu este clară. Cormoranii au nevoie de 6 puncte în 11 meciuri pentru a deveni campioni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel