Preliminariile EURO 2025. Naţionala Under-21 va disputa la Bucureşti şi Sibiu partidele cu Armenia şi Finlanda
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Pexels
Foto cu rol ilustrativ: Pexels
Naţionala Under-21 va disputa la Bucureşti şi Sibiu partidele cu Armenia şi Finlanda din preliminariile EURO 2025.

Echipa naţională de tineret a României va disputa următoarele două partide din preliminariile Campionatului European Under-21 din 2025, cu Armenia şi Finlanda, programate în luna octombrie, pe stadioanele Giuleşti din Capitală, respectiv Municipal din Sibiu, informează, joi, Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

Acestea sunt primele meciuri de pe teren propriu ale selecţionatei conduse de Daniel Pancu în noua campanie de calificare, după înfrângerea suferită în deplasare în partida de debut cu Albania, scor 2-3. FRF anunţă că 'tricolorii' Under-21 vor disputa în condiţii speciale meciul de pe teren propriu, cu Armenia, programat la 13 octombrie (ora 20:30), pe Stadionul Giuleşti.

VEZI ȘI: România şi-a aflat pedeapsa după incidentele de la meciul cu Kosovo. UEFA a anunţat sancţiunile pentru meciul cu Andorra, de acasă

VEZI ȘI: Federația din Kosovo vs Federația din România. Meciul nu s-a terminat. Kosovo cere cele mai drastice măsuri posibile pentru FRF

Mai exact, din cauza unei sancţiuni a UEFA, capacitatea arenei va fi redusă cu 50%. 'În urma raportului întocmit de Comisia de Disciplină a UEFA la partida România U21 - Ucraina U21, de la EURO 2023, Federaţia Română de Fotbal a fost sancţionată cu plata a 21.000 de euro pentru afişarea în tribune de mesaje provocatoare cu caracter politic şi ofensator, scandări rasiste ale suporterilor, folosirea de materiale pirotehnice.

În plus, la primul meci de pe teren propriu, capacitatea stadionului va fi redusă cu 50%', se menţionează pe site-ul citat. Selecţionata de tineret a României întâlneşte echipele similare ale Armeniei în 13 octombrie (Stadion Giuleşti din Capitală, ora 20:30) şi Finlandei, la 17 octombrie (Stadion Municipal din Sibiu, ora 18:00) în cadrul preliminariilor Campionatului European U21 din 2025.

Echipa naţională Under-21 a României face parte din Grupa E a preliminariilor alături de Albania, Elveţia, Muntenegru, Finlanda şi Armenia, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel