Prefectul de Hunedoara, cu ȚIGARA în MINĂ. Șoșoacă: I-a aruncat din mână bricheta unul dintre ortaci
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Senatorul Diana Șoșoacă s-a arătat revoltată după ce Prefectul de Hunedoara ar fi vrut să își aprinde o țigară în subteran. 

Diana Șoșoacă s-a aflat sâmbătă la Mina Lupeni acolo unde a stat de vorbă cu minerii și chiar a vrut să intre în subteran să discute cu cei care au rămas să protesteze. Senatorul nu a fost lăsat să coboare, dar Prefectul de Hunedoara a coborât. 

”Protestele continuă și vor continua. Oamenii au coborât din nou în subteran. Li s-au trimis apă și mâncare. Le-am luat vitamine pentru că ne-au spus că le este rău și nu au vitamine. S-a dus soțul meu și le-a cumpărat vitamine de la farmacie. Nu se poate așa ceva. Oamenii ăia mor cu zile în subteran la 350 de metri. Mergeți la Salina Turda și coborâți la 100 de metri să vedeți ce înseamnă și după aceea înmulțiți de 3,5 ori și o să vedeți ce înseamnă 350 de metri într-un loc închis unde ai numai cărbune. Nici nu poți să intri cu o lanternă. Este nevoie de o lanternă specială și domnul prefect se duce în fața lor și își face selfie și își aprinde o țigară. Noroc că i-a aruncat din mână bricheta unul dintre ortaci. Păi cât de incapabil mintal să fii. Cât de inept să fii să nu știi că în subteranul unei mine de cărbune nu ai voie să umbli cu focul. Ce fel de oameni punem în funcții de conducere. Asta-i România lucrului bine făcut? Să și-o ia domnul Iohannis și să plece în Germania la el acasă”, a declarat Diana Șoșoacă în direct la România TV. 

VEZI ȘI: Diana Șoșoacă a început să plângă lângă mineri: "Nu vor renunța. Mă duc să le iau vitamine. Aici trebuia să fie tot guvernul"

Diana Șoșoacă, prezentă la protestul de la Lupeni, fără mască. Soțiile minerilor, în lacrimi. "Uitați-vă în ce hal i-au adus"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel