Prefectul de Dolj încearcă repunerea viceprimarului Craiovei în funcţie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
giugea-si-dinca-300x225
giugea-si-dinca-300x225

Prefectura Dolj a retrimis Primăriei Craiova, “spre modifcare”, actul prin care primarul Solomon l-a lăsat pe viceprimarul Mărinică Dincă fără atribuţii de serviciu, informează Ora de Dolj.

Autor: Adi Stroescu

giugea-si-dinca“Dispoziţia a fost trimisă înapoi, spre modificare, primarului. Trebuie modificată în sensul că, în esenţă, nu poate rămâne viceprimarul fără nici o atribuţie de serviciu pentru că în acest caz nu şi-ar mai justifica indemnizaţia primită”, a declarat prefectul de Dolj, Nicolae Giugea.

La rândul său, şeful juriştilor din prefectură, Eugen Marinescu, spune că instituţia prefectului nu a comentat numărul sau importanţa atribuţiilor de serviciu ale viceprimarului, ci doar existenţa acestora în raport cu indemnizaţia primită.

“I-am cerut domnului primar să emită o dispoziţie prin care să pună de acord indemnizaţia primită de viceprimar cu atribuţiile acestuia. Nu spune nimeni care e numărul minim sau maxim al atribuţiilor acordate viceprimarului, dar cert este că acestea trebuie să existe, pentru că altfel ar însemna că acesta primeşte o remuneraţie, fără a presta nimic în schimbul ei”, a precizat Marinescu.

Citeşte şi:

Solomon a decis, vicele Mărinică Dinică nu mai are nicio atribuţie în Primărie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel