Prefectul Alin Stoica, cum vor funcționa mijloacele de transport în comun în Capitală, odată cu intrarea în vigoare a noilor restricții
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Alin Stoica, prefectul Capitalei, a spus cum vor funcționa mijloacele de transport în comun în Capitală, începând de duminică, 28 martie, odată cu intrarea în vigoare a noilor restricții.

Prefectul a spus că programul STB și Metrorex nu va fi scurtat. 

„Orarul de circulație va rămâne același, pentru că o parte din cetățeni ar putea avea nevoie să meargă la muncă sau sa aibă alte deplasări, legate de sănătate, de vaccinare. Sunt permise deplasările în afara locuinței pentru anumite cauze și evident ca vor avea nevoie și de transport în comun. În mijloacele de transport în comun nu este prevăzută distanțarea de 2 metri, pentru ca este imposibilă, însă vrem ca aglomerația sa fie cat mai mică și, în aceste sens, administratorii STB și Metrorex vor suplimenta mijloacele de transport în zonele în care există aglomerări, în general, în perioada de dus și de întors de la muncă", a spus Alin Stoica, duminică, la B1 TV.

„Pentru evitarea aglomerării mijloacelor de transport în comun, operatorii vor trebui să verifice că se respectă circuitul, vor trebui să verifice gradul de încărcare, în așa fel încât să evite aglomerarea și să informeze călătorii cu privire la obligativitatea purtării măști și la evitarea consumului de alimente în mijloacele de transport în comun. La metrou, la fel”, a mai spus prefectul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel