Predoiu, despre o eventuală candidatură la prezidențiale
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a vorbit, joi, despre posibilitatea de a candida la alegerile prezidențiale din 2014.

Cătălin Predoiu consideră că este prematur să spună dacă se va înscrie sau nu în lupta pentru Cotroceni.

"Am fost concentrat, până în prezent, pe lansarea acestui guvern-alternativă, care funcţionează bine. Avem şedinţe săptămânale, lansăm deja teme de dezbatere. Este foarte adevărat că am observat şi există o discuţie în partid pe un subiect legat de această temă, dar nu sunt în măsură să vă anunţ acum o astfel de decizie. Este prematur să dau un răspuns", a declarat premierul din guvernul-alternativă al PDL.

El consideră că PDL are de unde alege un candidat pe care să mizeze în cursa prezidenţială.

"Nu vreau să nominalizez, nu vreau să nedreptăţesc pe vreunul dintre ei, dar sunt foarte uşor de văzut. Sunt oameni care au făcut ceva în guvern, au făcut ceva în partid, care au făcut ceva cu adevărat în viaţa publică, dincolo de vorbe", a mai spus liderul democrat-liberal, citat de Agerpres. Întrebat dacă Emil Boc este o variantă, Cătălin Predoiu a răspuns: "Poate fi. Domnul Boc este un politician excelent, este un om care a făcut multe în guvern şi în partid. În acest moment, nu e un subiect pentru mine".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel