Deținut suspect de coronavirus, la Tribunalul București. Predoiu, verificări la Rahova
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Cătălin Predoiu ar fi cerut un raport de la Penitenciarul Rahova, după ce un deținut suspect de coronavirus a fost dus la Tribunalul București, potrivit unor surse Antena 3.

"Relatarea avocatului Stănilă, care a fost în sală, este clară. Acest document a existat la mapa doamnei judecător. Documentul este real. Instanţa a fost anunţată că inculpatul nu este prezent la termen din cauza suspiciunii legate de coronavirus, numai că el se afla în sală. Cei de la ANP au anunţat că nu se prezintă, dar l-au trimis. Documentul, spun sursele mele, este din februarie de la termenul precedent. Şi mai grav este faptul că în toată această perioadă nu a fost testat. El a fost consultat de medic. El a afirmat că a intrat în contact cu o persoană care a venti din Italia, soţia.

Eu nu înţeleg cum s-a făcut acest consult. În aceste momente, este trimis la testare din dispoziţia ministrului Predoiu. Se aşteaptă rezultatul. Erau peste 80 de persoane în sala de judecată. Documentul ar fi rămas la instanţă, deşi este clar că a fost înştiinţată instanţa ca nici astăzi nu va fi prezent. S-a dispus o măsură privitoare la toţi colegii săi de celulă de la Rahova. Sunt transferaţi la Jilava, unde există o secţie unde pot fi izolaţi", a spus Oana Zamfir la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel