Predicția lui Ponta: Elena Udrea, viitoarea preşedintă a PDL
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
ponta
ponta

Premierul Victor Ponta a comentat, luni, la începutul şedinţei BPN al PSD, la care și presa a avut acces, criticile pe care i le-a adus fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, privind aparițiile mult prea dese în direct în mass-media.

În opinia prim-ministrului, acuzațiile deputatului democrat-liberal la adresa comunicării publice a USL survin în urma unei invidii personale, Victor Ponta numind-o pe Elena Udrea "viitoarea președintă a PDL".

"Am sesizat invidia viitoarei preşedinte a PDL, doamna Udrea, că noi comunicăm", a declarat, luni, premierul Victor Ponta. Potrivit prim-ministrului, aparițiile sale în mass-media sunt generate doar de dorința de a comunica populației acțiunile Guvernului. "Sigur, dacă nu ai ce, nu ai ce să comunici. În cazul Guvernului Boc nu aveau ce să comunice", a continuat Ponta, citează Mediafax.

De asemenea, Victor Ponta le-a cerut membrilor Guvernului, dar şi celor care nu sunt în Executiv dar deţin funcţii publice să comunice şi să explice oamenilor măsurile luate.

"Împreună cu dumneavoastră - şi vorbesc şi de membrii Guvernului, dar vorbesc şi de cei care nu sunt membri ai Guvernului, sunt parlamentari sau au alte funcţii politice - trebuie să explicăm oamenilor ceea ce facem. Noi avem ce să comunicăm - şi lucrurile bune şi deciziile dificile pe care le vom lua trebuie să le explicăm înainte. Dacă oamenilor le explici înainte, sunt covins că reacţia va fi alta, şi mai ales dacă vom fi foarte transparenţi", a spus Ponta.

"În dorinţa lui de a oferi poporului circ, pentru că este evident că nu-i poate oferi pâine, Ponta foloseşte funcţia de Prim-Ministru pentru a fi non-stop în mass media. Nu numai că este toata ziua la televizor, în studiouri sau în direct prin telefon, dar a transformat şi şedinţele de guvern în conferinţe de presă. Deschiderea acestor şedinţe a devenit un prilej pentru premier de a lucra la propria imagine. Ceea ce în principiu nu ar fi neapărat criticabil, având în vedere că vorbim despre un om politic. Doar că ceea ce spune Ponta şi în aceste ocazii este doar gargară şi atât. Spune ceea ce dă bine, nu ceea ce chiar este în stare să facă sau ceea ce ar fi adevărat", a scris, duminică, pe blogul personal fostul ministru al Dezvoltării Elena Udrea.

Apreciind că Victor Ponta doar "Aruncă un buzdugan după care nici nu-i trece prin cap să se ducă", Elena Udrea concluzionează: "...Dacă după guvernarea Boc se spune că a făcut foarte mult dar a comunicat foarte puțin, deja după opt luni de guvernare Ponta se spune că n-a făcut nimic, dar a comunicat non stop!".

 nu este în stare să se poarte ca un Prim Ministru care trebuie să aibă grija guvernării şi nu grija apariţiilor la televizor. Dar a mai obţinut un moment de publicitate în care unii au gândit probabil, că mare şi hotărât mai este acest Ponta!", mai scrie Elena Udrea.

Ea menţionează că, dacă după guvernarea Boc se spune că a făcut foarte mult dar a comunicat foarte puţin, deja după opt luni de guvernare Ponta se spune că n-a facut nimic, dar a comunicat non stop.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel