Predicție sumbră a lui Crin Antonescu: Vor urma lucruri grave
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liderul liberalilor, Crin Antonescu , consideră că viitorul apropiat, până la alegerile pentru Parlamentul European, va fi unul tumultos pentru PNL.

Aflat, sâmbătă la Iași, la Conferinţa Judeţeană a PNL, eveniment în cadrul căruia peste 700 de delegaţi vor alege viitoarea conducere a organizaţiei, președintele Crin Antonescu a atras atenția participanților că vor urma diversiuni şi campanii de denigrare, precum şi la tentative de racolare a primarilor, din partea PSD.

'Vor urma lucruri grave. Sunt presiuni asupra primarilor, sunt ameninţări şi tot felul de promisiuni. Am mai trecut prin asta. Cei de la Putere ştiu că PNL singur, când era singur în Opoziţie, în 2009, când aveam doar doi preşedinţi de consilii judeţene, a luat la europarlamentare 15%. Acum avem 13 preşedinţi de consilii judeţeni, 900 de primari, 11 primari de municipii, aproape 150 de parlamentari. În plus, nu suntem singuri în Opoziţie', a spus Crin Antonescu, scrie Agerpres.

La alegerile europarlamentare liberalii trebuie să demonstreze că formează cel mai puternic partid al Opoziţiei, a mai spus președintele liberalilor, Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel