Președinție PNL. Gorghiu, noi nume pentru candidatură
Data publicării:
Autor: Tudor Curtifan
WhatsApp
Senatorul liberal Alina Gorghiu a declarat joi, la Timişoara, că PNL este într-un proces de alegeri interne, care ''să schimbe imaginea partidului şi să-l facă să se concentreze pe teme care sunt importante pentru electoratul liberal'', susţinând că agreează o competiţie între mai mulţi candidaţi cu expertiză, din care PNL va ieşi mai întărit. 

'PNL este într-un proces care abia a demarat, pentru alegeri, care să schimbe imaginea partidului şi să-l facă să se concentreze pe teme care sunt importante pentru electoratul nostru. În PNL, în momentul acesta, sunt cele două candidaturi, ale lui Ludovic Orban şi Cătălin Predoiu.

Nu exclud alte candidaturi (...). Nu ştiu de o altă candidatură până acum, dar cred că genul de candidaţi ca Bolojan, Buşoi, Săftoiu, Hava, Flutur sunt oportune, ar deschide partidul, ar ajuta la rivirimentul acestuia şi cred că ar fi oameni care să împrospăteze mesajul PNL. Aşa că-i aştept pe toţi cei menţionaţi să se decidă dacă vor sau nu să se implice în candidaturile pentru conducerea PNL, a afirmat Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă, notează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel