Data actualizării:
Data publicării:

Prăpăd la Constanța, sâmbătă seară. Acoperișul unui bloc s-a prăbușit peste mașini, iar o barjă cu 3 oameni a fost luată de furtună / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Vremea
WhatsApp
Foto: Facebook Reporter Neptun TV
Foto: Facebook Reporter Neptun TV
Vremea rea a făcut prăpăd, sâmbătă seară, la Constanța.

Mai multe mesaje RO-ALERT au fost emise, sâmbătă seară, la Constanța, în urma avertizării de Cod Roșu de vreme rea, iar oamenii au fost îndemnați să nu părăsească locuințele.

Acoperișul unui bloc s-a prăbușit peste mașini, iar o barjă cu trei oameni a fost luată de furtună. Un remorcher sub pavilion ucrainean a pierdut barja maritimă cu cereale, cu 3 oameni la bord, între localitățile Sf.Gheorghe și Năvodari. 

Mai mulți copaci au căzut pe carosabile și a fost necesară intervenția pompierilor pentru a elibera drumul. Cu toate acestea, carosabilul este inundat în multe locuri, iar circulația autobuzelor electrice a fost sistată pentru evitarea oricărui pericol.

Reprezentanţii CT Bus au transmis că se circulă cu dificultate pe mai multe linii şi sunt întârzieri.

„Vremea severă din ultimele ore a făcut ca în anumite zone din oraş carosabilul să fie inundat. Prin urmare, temporar autobuzele electrice au fost retrase din circulaţie. Sunt întârzieri provocate de condiţiile meterologice pe mai multe linii. Se circulă cu dificultate. Autorităţile recomandă tuturor cetăţenilor să evite momentan deplasările”, au precizat reprezentanţii CT Bus

Știre în curs de actualizare...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel