Prăjitură de ovăz cu cacao, fără zahăr. Desert rapid: Rețeta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Dacă vrei un desert rapid, sănătos și delicios, această prăjitură te va cuceri. Iată cum se prepară.

Ingrediente

 3 banane foarte coapte
 3 ouă
 3 linguri de cacao
 9 linguri de ovăz

Cum se prepară

Bananele se pisează până ajung la consistența de piure, potrivit retete.unica.ro. Se adaugă ouăle și se amestecă. Se adaugă ovăzul. Se încorporează pudra de cacao. Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade. Prăjitura cu ovăz și cacao se coace la 180 – 200 de grade Celsius timp de 20 de minute.

Vezi și: Prăjitură de post: Fantezie de ananas. Cum se prepară - Rețeta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel