Poziția PNL cu privire la cooptarea Aspaziei Cojocaru
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
PNL a oferit o reacție oficială cu privire la ipoteza lansată de vicepreședintele formațiunii, Florin Țurcanu, care a vorbit despre o eventuală cooptare a fostului judecător CCR, Aspazia Cojocaru, în rândul liberalilor.

Jurnalistul Răzvan Dumitrescu a prezentat, marți, în emisiunea "Subiectiv", de la Antena 3, declarația lui Florin Țurcanu cu privire la acest subiect:

"Intrarea Aspaziei Cojocaru în PNL va trebui discutată de conducerea centrală a partidului. Fiind o persoană care locuiește și la Botoșani și la București, am spus că voi avea o discuție la nivelul PNL, la București, și după alegerile acestea vom discuta această adeziune. (...) Din punctul meu de vedere, aici, la Botoșani, o primesc cu brațele deschise. Este o femeie care oricând poate să dea un sfat oricărei persoane".

Vezi și: Fost judecător CCR, în PNL? Șova: "Cine urmează? Daniel Morar?"

Moderatorul a întrebat-o pe Cristina Pocora, purtătorul de cuvânt al PNL, dacă există posibilitatea ca acest scenariu să devină realitate:

"Nu se pune problema. Din ce mi-a relatat dl Țurcanu, a fost o discuție privată cu dna Aspazia, care l-a invitat la hramul unei biserici și au început să mai discute și politică și iată că a degenerat în astfel de situații. Eu vă spun categoric: doamna Aspazia nu este membru și nu se pune problema legată de prezența dumneaei în Partidul Național Liberal", a replicat Cristina Pocora.

Citește și: Contre între Pocora și Birchall: "Dacă sunteți ridicolă ..."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel