Data actualizării:
Data publicării:

Poza zilei de la Direcţia Generală Permise de Conducere şi Înmatriculări

Autor: Dana Mihai | Categorie: Stiri
WhatsApp
Poza zilei de la Direcţia Generală Permise de Conducere şi Înmatriculări
Poza zilei de la Direcţia Generală Permise de Conducere şi Înmatriculări
Dacă ai crezut că nu te mai poate mira nimic în instituțiile publice, te înșeli! Asta este poza zilei!

Un cititor DCNews ne-a trimis pe mail-ul redacției această fotografie unde se poate vedea foarte clar mesajul de pe placa roșie. A stârnit mult amuzament, pentru că da, din păcate, au fost nevoiți să anunțe că nu primesc "atenții".

2. -imagine fara descriere- (inmatriculari_19244800.jpg)

Din nefericire în România șpaga a devenit destul de des întâlnită. Șpagă pentru a nu sta la rând, pentru a primi un document mai rapid, pentru aproape orice serviciu în plus.

Această fotografie este de la Direcţia Generală Permise de Conducere şi Înmatriculări, unde cu siguranță mulți români s-au înghesuit cu "atenții" pentru un permis mai rapid sau nu aveau toate actele pentru înmatricularea mașinilor. Șpaga nu este un subiect tabu în România, este chiar la ordinea zilei, uneori și un motiv de mândrie că lucrurile ne-au ieșit datorită "atențiilor".

Nu știm dacă angajații de la Direcţia Generală Permise de Conducere şi Înmatriculări sunt plictisiți de câți bani le-au fost oferiți sau acest mesaj este doar o simplă prevenție, dar cu siguranță a stârnit amuzamentul multor cetățeni care nu sunt adepții "șpăgilor".

Mulți români condamnă aceste "atenții", pe când alții le acceptă și spun că "altfel nu poți să trăiești în România", și cu siguranță de multe ori nu ați fost de acord cu un astfel de gest, dar ați fost împinși de anumite situații.

Direcţia Generală Permise de Conducere şi Înmatriculări este organ de specialitate al administraţiei publice centrale, cu personalitate juridică, care funcţionează în subordinea Ministerului Afacerilor Interne, înfiinţată prin reorganizarea Serviciului central regim permise de conducere şi certificate de înmatriculare din structura Ministerului Internelor şi Reformei Administrative şi care exercită competenţele ce îi sunt date prin lege cu privire la organizarea şi coordonarea activităţii de evidenţă şi eliberare a permiselor de conducere, a certificatelor de înmatriculare şi a plăcilor cu numere de înmatriculare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel