"Poza asta o pui doar când mor eu", mesajul unuia dintre tinerii uciși la Craiova
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
dorinta
dorinta

O mașină care gonea ca la curse, duminică dimineață, prin centrul Craiovei, a curmat pe o trecere de pietoni viața a doi tineri, cu vârstele de 20 şi 21 de ani.

Andrei Dragomir şi Cosmin Băbălău împărtășeau o pasiune comună, muzica. Andrei era dansator în trupa Frakes şi rapper într-o altă formaţie, intitulată AcelaSHH. Tânărul tocmai lansase videoclipul piesei "Adio" şi se pregătea să lanseze un album hip-hop împreună cu Cosmin, cealaltă victimă.

Imediat, după vestea cumplită cu moartea tragică a celor doi tineri, pe paginile prietenilor de Facebook au curs sute de mesaje din partea celor care îi cunoșteau sau care au fost șocați de ceea  ce li s-a întâmplat.

Tot pe Facebook, Cristian Bogdan, vărul lui Andrei Dragomir a publicat o fotografie emoționantă cu mărturisirea pe care "Sadic S South", cum își Cosmin Băbălău, unul dintre tinerii uciși pe trecerea de pietoni, ar fi făcut-o cu puțin timp în urmă.

"Poza cu tatuaju asta o pui doar cand mor eu", i-ar fi marturisit "Sadic S South" lui Cristian Bogdan, scrie stirileprotv.ro.

Bolidul de lux, care i-a accidentat mortal pe cei doi tineri și a accidentat grav pe un al treilea pe trecerea de pietoni în centrul Craiovei, aparține unuia omului de afaceri Iulian Siclitaru și a fost abandonat într-o parcare din zonă. La volan se afla unul dintre nepoții omului de afaceri. Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, duminică seară.

În momentul în care a fost prins de oamenii legii, tânărul nu a negat, dar nici nu a confirmat prezenţa sa la volanul autoturismului Mercedes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel