Povestea lui Steve Bonica, un român stabilit de 40 de ani în SUA / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Steve Bonica
Steve Bonica
Steve Bonica, un român stabilit de 40 de ani în SUA, este invitatul ediției de astăzi a emisiunii Diaspora în direct, moderată de jurnalistul Bogdan Bolojan, care se va difuza, începând cu ora 12.00, pe ȘtiriDiaspora, DCNews și DCNews TV.

Steve Bonica, un român care a plecat în Statele Unite ale Americii la vârsta de 18 ani, va fi prezent în ediția de astăzi a emisiunii Diaspora în Direct.

De-a lungul anilor, Bonica a coordonat diverse proiecte destinate comunității românești din diaspora, inclusiv fondarea unui ziar și organizarea de festivaluri. În plus, a reușit să creeze o hartă interactivă care cuprinde toate asociațiile și bisericile creștine din SUA.

În timpul emisiunii, vom afla de la el informații despre numărul considerabil de români din SUA și distribuția lor geografică, precum și despre modul în care se descurcă în această perioadă tumultoasă. Steve Bonica va împărtăși, de asemenea, perspectivele sale asupra României văzute de peste ocean.

Un alt subiect abordat în emisiune a fost Programul Visa Waiver și colaborarea dintre comunitatea românească și politicieni pentru eliminarea vizelor. De asemenea, s-au discutat provocările avute de cei care aveau rude în străinătate în timpul regimului comunist, în contextul represiunilor exercitate de securitatea statului.

Emisiunea se difuzează începând cu ora 12.00, pe site-ul ȘtiriDiaspora, canalele de Youtube și paginile de Facebook ȘtiriDiaspora și DC News, dar și pe DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel