Povestea de prinţesă de Monaco a înotătoarei Charlene Wittstock, fosta sportivă de Olimpiadă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Povestea de prinţesă a lui Charlene Wittstock seamănă deja cu cea a Dianei Spencer, deşi are o bază de Kate Middleton. S-a simţit incredibil de flatată, povesteşte Charlene, când prinţul a remarcat-o în costum de baie, reprezentând Africa de Sud la Jocurile Olimpice din 2000, şi a cerut managementului permisiunea de a o invita la cină. Şi-au petrecut întreaga seară vorbind şi râzând, şi gata. Se vor revedea în decembrie 2005 la Cape Town, când prinţul o invită din nou cină. În februarie 2006, se afişează împreună la Jocurile Olimpice de la Torino şi Albert o instalează la Monaco, într-unul din apartamentele palatului.

Fără să vorbească limba franceză, limba principatului, şi fără să se străduiască s-o înveţe, fără prieteni şi fără o slujbă a ei, fosta înotătoare olimpică face ce poate cu timpul pe care-l are din belşug la dispoziţie. Nu mai ridică greutăţi la gimnastica de întreţinere pentru a scăpa de muşchi şi pentru a da trupului ei o linie mai dulce, potrivită cu apariţiile la braţul prinţului atunci când este convocată, ocazii cu care zâmbeşte mult şi nu spune mai nimic.

Se străduieşte să-şi educe stilul vestimentar sub supravegherea lui Karl Lagerfeld sau a lui Raph Lauren, după ce prima ei apariţie la un bal de caritate în compania prinţului a fost un dezastru. Grădinăreşte, joacă golf, ia masa, înoată.

Puţinii din jurul ei nu s-au înghesuit nici să-i devină prieteni, nici s-o sfătuiască. Era doar una din prietenele prinţului, de care acesta probabil se despărţi într-un timp oarecare. "A fost răutate, a fost gelozie în jurul meu, dar asta e de la sine înţeles. Oamenii cu care am interacţionat nu înţeleg umorul meu sud african. Deşi am întâlnit nişte oameni minunaţi de când trăiesc în Monaco, îi privesc pe toţi ca pe nişte cunoştinţe. Sunt doar două persoane pe care le consider prieteni", avea ea să povestească într-unul din puţinele interviuri pe care le-a dat, cel pentru Tatler Magazine, şi în care încă nu-i era frică să vorbească.

Citeşte mai departe aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel