Poveste EMOȚIONANTĂ cu Regele Mihai I. „S-a gândit că îi atrage cineva atenția că face gălăgie”
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
O întâmplare impresionantă cu Regele Mihai I, în Elveția, este distribuită pe rețelele de socializare.

„Vreau să povestesc azi, de ziua Regelui, o întâmplare extraordinară, pe care n-am trăit-o eu, dar aș fi vrut. Vărul meu, care lucrează la Geneva, se plimba cu fiul lui prin oraș, într-o după-amiază liniștită de primăvară, acum vreo doi ani și ceva”, se arată în textul distribuit în mediul online înaintea împlinirii a 3 ani de la decesul său.

„Copilul, ca toți copiii, alerga, iar tatăl lui a strigat după el să se oprească. În românește, normal. Nu foarte tare, pentru că e un om civilizat. Deodată, lângă el a oprit o mașină și a claxonat. Vărul meu s-a întors, gândindu-se, probabil, că cineva îi atrage atenția că face gălăgie.

Când colo, la volanul mașinii era Regele. Auzise că vorbește românește și a vrut să-l cunoască. L-a întrebat cu ce se ocupă, au vorbit câteva minute, a mângâiat copilul și a plecat. Când au ajuns acasă, băiatul i-a spus mamei că s-a întâlnit cu un rege. Nu știu alții cum sunt, dar mie, deși in fond e ceva atât de firesc, mi se pare o întâmplare extraordinară”, se mai arată în povestea cu Regele Mihai postată în 2014.

Rusu Dorina Vreau sa povestesc azi, de ziua Regelui, o intamplare extraordinara, pe care n-am trait-o eu, dar as fi...

Publicată de George Surdulescu pe Miercuri, 3 decembrie 2014

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel