Data publicării:
Postul Paștelui 2021: Reţetă cornuleţe delicioase. Cum să faci să iasă fragede
Autor: DCNews Team | Categorie: Lifestyle
Reţetă cornuleţe delicioase. Cum să faci să iasă fragede
Vrei să faci cornuleţe de post? Iată o rețetă simplă. Îți vor ieși foarte fragede.
Ingrediente cornulețe de post
500 de grame de margarină
Făină
Jumătate de litru de boş
Rahat sau nucă
Un cubuleţ de drojdie
Sare
Ulei
Zahăr vanilat
Esenţă de rom
Mod de preparare cornulețe de post
Se topeşte margarina, se adaugă borşul, drojdia, un praf de sare, zahăr vanilat, esenţa de rom şi se frământă cu făină cât cuprinde. Aluatul obţinut se întinde şi se taie în formă de triunghi. Se pune rahat sau nucă şi se pun într-o tavă unsă cu puţin ulei. Se introduc în cuptor la o temperatură de 280 de grade, timp de 40 de minute. După ce le scoatem din cuptor le pudrăm cu zahăr.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Ascultă articolul în limba română Listen to the article in English Écoutez l'article en français Playlist audio - ascultă toate știrile