Postul Paștelui 2021: Gogoşi de post. Cum să-ți iasă pufoase
Autor: Scutaru Cristina | Publicat pe: 27 Martie, 22:37
WhatsApp
Mod de preparare gogoși de post
Și gogoşile de post pot fi foarte delicioase! Le ajută un ingredient secret care le face mai pufoase. 

Ingrediente gogoși pufoase de post

500 de grame de făină

200 de grame de zahăr

O cană de apă minerală

Un cubuleţ de drojdie

Un praf de sare

3 pliculeţe de zahăr vanilat

Ulei

Mod de preparare gogoși de post

Dacă vreţi ca gogoşile să vă iasă mai pufoase trebuie să folosiţi apa minerală. Amestecaţi făina cu apa minerală şi cu drojdia dizolvată în puţină apă, zahărul, un praf de sare, zahărul vanilat şi începeţi să frământaţi aluatul. După ce l-aţi frământat bine, se lasă 10 minute la dospit. 

Următorul pas este să întindeţi aluatul şi să-l tăiaţi în forme rotunde cu ajutorul unui pahar. Se pun gogoşile la prăjit în ulei încins. La final, le puteţi pudra cu zahăr. 

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro