Poștașii mușcați de câini, unul dintre cele mai frecvente incidente din Poșta Română. ”Asta e realitatea”
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Horia Grigorescu explică unde se întâmplă asta. Sursa: Pixabay
Horia Grigorescu explică unde se întâmplă asta. Sursa: Pixabay
Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române, a spus în direct la DC NEWS TV că încă există multe cazuri de poştaşi atacaţi de câini, mai ales în zonele rurale. 

"Cu tristeţe în suflet, vă zic că da, în continuare sunt cazuri. Acest incident este din păcate unul dintre cele mai frecvente", a spus Horia Grigorescu. 

Acesta a explicat şi că problema persistă mai ales în mediul rural. 

"Este în mediul rural mai ales această problemă. Inclusiv prin anumite cartiere din zona urbană mai există. Asta e realitatea cu care ne confruntăm", a mai spus directorul Poştei Române. 

Întrebat dacă tot uniforma este cea care îi stârneşte pe câini, Horia Grigorescu a explicat ce haine poartă acum poştaşii. 

"Poştaşii nu mai au uniforme, în afară de nişte geci cu Poşta Română care au rămas deja de câţiva ani buni în Poşta Română. Pentru 2021 îmi doresc să schimbăm faţa în oficiile poştale, pentru că acolo e cartea noastră de vizită, să le aducem la standardele anului curent, să fie condiţii decente în care şi clientului să îi facă plăcere să intre, dar şi angajatului să îi facă plăcere să vină la serviciu. Apoi, îmi doresc uniforme pentru colegii de front-office, pasul următor fiind dotarea celor din teren cu uniforma Poştei Române", a conchis Horia Grigorescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel