Poșta Română are un nou șef. Horia Grigorescu, demis de Consiliul de Administraţie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Florin Valentin Ștefan a fost numit de Consiliul de Administrație la conducerea Poștei Române. Acesta a fost director adjunct al Poștei și este membru al PNL.

Horia Grigorescu, cel care a ocupat până acum funcţia de director al Poştei Române, a fost demis. 

Florin Valentin Ștefanare s-a născut în Bolintin-Vale, Județul Giurgiu, unde a și făcut liceul, ca mai apoi să facă Facultatea de Istorie la București, terminând studiile în 2008. Ulterior, a făcut facultatea în Rusia, la Sankt Petersburg și apoi a revenit în România.

Fără afiliere politică, ”visul românesc” s-a spulberat rapid, așa că Valentin Ștefan a plecat în SUA, acolo unde a lucrat pe antiterorism, din anul 2011.

Potrivit declarației de avere, noul director al Poștei are un teren în Crevedia Mare, Giurgiu, cumparat in 2008, cu o suprafata de 2.500 de metri patrati.

Mai noteaza un apartament in Silver Spring, Statele Unite ale Americii, cumparat in 2016, cu o suprafata de 100 de metri patrati, care este pe numele sotiei lui, Eunice Kim Stefan.

Noul director deține  12 conturi curente, dintre care doar unul este deschis in Romania, in care are 9.600 de lei. Celelalte insumeaza 90.600 de dolari.

Are un credit bancar, contractat in 2016, scadent in 2046, in valoare de 102.000 de dolari.

Veniturile sale anuale sunt de 50.000 de dolari, de la o firma din America. Sotia lui castiga 60.000 de dolari anual, tot de la o firma din America. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel