Porumb fiert. Trei modalităţi de preparare
Data publicării:
Autor: Ana Vasilescu
WhatsApp
Porumb fiert
Porumb fiert
Porumbul fiert este preferatul tuturor. Aveţi grijă cum îl pregătiţi. Vă prezentăm trei modalităţi de preparare. 

Mai întâi de toate, nu uitați să înlăturaţi mătasea porumbului. Iată care sunt cele trei modalităţi de preparare:

Într-o cratiţă, pe aragaz

Se pune porumbul la fiert într-o cratiţă cu apă, la foc mediu. Se lasă să fiarbă până când vârful unui cuţit poate intra în boabele porumbului.

În cuptorul cu microunde

Pentru acest proces este necesar să nu îndepărtați frunzele. Puneţi porumbul într-un vas de sticlă şi introduceţi-l în cuptorul cu microunde. Lăsaţi-l aproximativ şapte minute, după care este numai bun de mâncat.

În oala sub presiune

Puneți porumbul în oala sub presiune, adăugaţi apă, sare şi o lingură de unt. Lăsaţi-l să fiarbă aproximativ cinci minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel