Portofoliu Justiție. Radu Banciu: Iată un lucru pe care Liviu Dragnea nu-l discuta
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Radu Banciu
Radu Banciu
Radu Banciu a spus că nu există oameni de excepție în clasa politică din România, dar nici unii absolut catastrofali, în pofida faptului că, per ansamblu, societatea poate fi considerată o catastrofă.

„Nu avem în clasa politică din România oameni de excepție. Pe de altă parte, nici nu avem unii despre care să spui, bă, absolut tot ce au făcut e o catastrofă. Așa sunt în ansamblu societatea și clasa politică. La rezultate globale suntem zero. Așa, individ luat bucată cu bucată nu e o catastrofă”, a spus Radu Banciu la B1 TV, în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu”.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri seară, că vrea să propună la portofoliul Justiţiei tot un magistrat, „care să înţeleagă sistemul şi care să aibă multă credibilitate în rândul magistraţilor", după ce şeful statului a respins-o pe Dana Gîrbovan.

Radu Banciu a comentat și acest subiect. „A avut o tentativă cu Dana Gîrbovan, până la urmă nesoluționată. Va mai încerca să vină cu un magistrat, o declarație corectă, întrucât nu mai vrea politic în Justiție. Iată un lucru pe care Liviu Dragnea nu-l discuta. Nici Victor Ponta de altfel nu-l discuta”, a comentat Radu Banciu la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel