Portarul echipei Sivasspor şi-a pierdut cunoştinţa în timpul meciului cu Beşiktaş
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Portarul echipei Sivasspor, Mamadou Samassa, şi-a pierdut cunoştinţa în timpul meciului de sâmbătă cu Beşiktaş, de pe teren propriu, din prima etapă a campionatului Turciei, scrie France Football.

Samassa, fostul portar al naţionalei statului Mali, a rămas la pământ după o ciocnire cu atacantul american Tyler Boyd în finalul primei reprize. Când primea îngrijiri de la staff-ul medical al clubului, care-l conducea în afara terenului, jucătorul de 29 de ani şi-a pierdut cunoştinţa lângă linia de tuşă.

Portarul a fost dus de urgenţă la spital, unde rezultatele examenelor efectuate au fost liniştitoare, potrivit unui comunicat al lui Sivasspor. Samassa a apărut zâmbitor într-o fotografie făcută în camera sa de spital.

Sosit de la echipa franceză de divizia a doua Troyes, unde era la final de contract, goalkeeperul a disputat sâmbătă primul meci oficial cu noul său club.

Sivasspor s-a impus surprinzător cu 3-0, după golurile lui Mert Hakan Yandaş (minutul 30), Mustapha Yatabare (54) şi Emre Kilinc (76). Fundaşul român Paul Papp a rămas pe banca de rezerve la învingători.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel