Popescu, despre salariile neplătite: Nu cred că Dinamo se destramă pentru că nu s-au primit salariile o lună sau două
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Fotbalistul a vorbit într-o conferință de presă despre situația de la echipa din Ștefan cel Mare.

Fotbalistul lui Dinamo, Mihai Popescu, a declarat că problemele financiare cu care se confruntă gruparea nu este o problemă pentru mulți jucători, conform Agerpres.

„Probleme cu banii sunt, cum au spus şi colegii mei, le ştie toată lumea, nu mai trebuie să le reamintim. Normal nu este, mai ales că se apropie sărbătorile, dar sper eu că se vor rezolva în cel mai scurt timp. Aşteptări sunt, în primul rând vrem să ne primim banii, fie că e Moş Nicolae sau nu, dar cu ocazia acestei sărbători în primul rând sperăm să câştigăm noi, să luăm cele trei puncte, şi apoi sperăm să vină şi banii. Noi, jucătorii, nu am vorbit nimic, probabil cei din staff au discutat şi ne vor anunţa, cel puţin să ştim ceva. Avem nevoie de bani, cu banii trăieşti, şi mai ales de sărbători, dacă nu ai bani nu poţi face nimic, cel puţin pentru tine, pentru familie. Dan Nistor este căpitanul echipei, trebuie să aibă un cuvânt de spus. Sperăm că a tras un semnal de alarmă şi să primim banii destul de repede. Nu cred că se destramă echipa din cauza asta. Dacă vor pleca jucători din cauza asta, probabil că vor veni alţii în locul lor. Nu cred că Dinamo se destramă pentru că nu s-au primit salariile o lună sau două. Într-adevăr este greu, dar rezultatele pe care le avem ne vor aduce şi banii. Sunt două luni întârzieri la salarii, pe octombrie şi noiembrie”, a spus Popescu.

Oboseala trebuie învinsă

Fotbalistul lui Dinamo a spus și că este obosit din cauza etapei intermediare din program: „Trebuia să jucăm meciurile acestea, e mai bine pentru că terminăm cât mai repede înainte de sărbători. E greu, e obositor cu drumurile, nu mai avem destul timp pentru antrenament, să pregătim meciurile, dar, cum se spune la noi, meciurile sunt cele mai bune antrenamente. Suntem puţin obosiţi, am fi putut juca o intermediară un pic mai devreme, să nu ne aglomerăm acum pe sfârşit de an, dar dacă liga aşa a decis să facem, nu avem ce face, trebuie să le jucăm. Obosiţi, neobosiţi, trebuie să intrăm pe teren şi să le câştigăm. Cred că în ultima perioadă ne-am ridicat la nivelul aşteptărilor fanilor, sperăm să o facem şi de acum înainte la fel de bine ca şi până acum. Sperăm să intrăm în play-off”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel