Ponta și Băsescu vor participa la parada de Ziua Națională
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
ponta basescu
ponta basescu

Premierul Victor Ponta și președintele Traian Băsescu  au declarat că vor asista la parada organizată cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Premierul, dacă inițial a declarat că va merge și la recepția de joi de la Cotroceni, în cursul zilei de miercuri  a adăugat că nu va merge, pentru că pe invitație nu scrie dacă este invitat ca broscuță, pisicuț sau porc. 

Premierul Victor Ponta a luat decizia de a nu merge la recepția de la Cotroceni, în urma declarațiilor date ieri de președinte, la B1 TV.

Înainte de apariția de ieri a președintelui, premierul Victor Ponta a spus "Voi participa, pe 1 Decembrie, la parada de la Arcul de Triumf, unde înţeleg că va fi şi preşedintele, şi preşedinţii celor două camere". Astăzi, nu a făcut referire la prezența lui la paradă.

Președintele, prezent într-o emisiune de la B1 TV, marți, a spus că se așteaptă să fie fluierat de Ziua Națională. Acuză, în acest sens USL-ul. „Ştiu că pregătesc pentru 1 Decembrie fluieraşii la Arcul de Triumf. E penibil”, a afirmat președintele. „Sigur că mă voi duce. Sunt în ţară, e Ziua Naţională, n-am cum să nu mă duc”, a adăugat Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel