Ponta: Premierii veniţi la summit, invitați la meciul Steaua – Schalke
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

 Victor Ponta a confirmat că i-a invitat la Arena Naţională pe prim-miniştrii veniţi pentru summit-ul de la Bucureşti pentru a asista la meciul de fotbal dintre Steaua şi Schalke 04. 

Pemierul Victor Ponta i-a invitat la Arena Naţională pe prim-miniştrii veniţi la Bucureşti, pentru reuniunea China-Europa Centrală şi de Est, pentru a asista la meciul de fotbal dintre Steaua şi Schalke 04, până în prezent confirmând premierii din Albania, Muntenegru şi Macedonia.

 "Invitaţia a fost adresată de premierul Ponta tuturor prim-miniştrilor care au posibilitatea să rămână şi marţi seara în Bucureşti şi să asiste la meci. Până acum, au confirmat că vor veni la stadion premierii din Albania, Muntenegru şi Macedonia", au declarat sursele.

 Partida Steaua - Schalke 04, contând pentru etapa a cincea a Grupei E a Ligii Campionilor, se va disputa, marţi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

 Meciul Stelei de marți seara  este decisiv pentru o eventuală calificare în primăvara europeană. În cazul în care gruparea "roş-albastră" nu va câştiga partida cu Schalke 04, din etapa a cincea a Ligii Campionilor, atunci formaţia sa nu va mai avea nicio şansă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel