Ponta: Olguţa Vasilescu a greşit când i-a criticat pe liberali
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Victor Ponta a declarat, luni, că vicepreşedintele PSD, Lia Olguţa Vasilescu, a greşit atunci când i-a criticat pe liberali în contextul condamnării lui Relu Fenechiu la cinci ani de închisoare în dosarul "Transformatorul".

"Cred că a greşit şi o să-i spun chestia asta. Nu te uiţi în ograda celuilalt. Ce, nouă ne place când vreun liberal ne critică? Olguţa cred că a greşit şi o să-i spun să se uite la noi în curte", a precizat Ponta.

Edilul Craiovei i-a atacat dur vineri pe liberalii pentru că nu au reacționat imediat la condamnarea lui Relu Fenechiu, în sensul de a-i lua apărarea.

 "Ce partid de doi bani! Nici presedintele, nici macar pupilul care isi datoreaza cariera politica lui Fenechiu si a ajuns, la randul sau, ministru cu ajutorul acestuia, "nu comenteaza decizia Justitiei". Asa va ia Gaia pe toti si voi va pititi! De parca ar fi Justitia Divina! Cel mai bun ministru la Transporturi, de cativa ani incoace, care a deblocat fondurile UE, a facut sa se rusineze fetele mari din PNL", se putea citi vineri pe pagina de Facebook a Olguţei Vasilescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel