Ponta: Oamenii au înțeles că USL s-a rupt din cauza lui Antonescu și a PNL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ponta
ponta
Premierul Victor Ponta a declarat luni că, potrivit sondajelor, oamenii au înțeles că responsabili de ruperea Uniunii Social Liberale sunt Crin Antonescu și PNL.

Referitor la declarația în care a spus că speră în refacerea USL după alegerile europarlamentare, Victor Ponta a fost întrebat dacă este de părere că PNL va obţine un scor mic la scrutinul din 25 mai.

„Conform sondajelor, e evident că oamenii au înţeles că USL nu mai funcţionează ca urmare a deciziei lui Crin Antonescu şi colegilor liberali. Pe mine nu mă interesează să fie sancţionaţi liberalii, mă interesează faptul că am început un mare proiect împreună, că încă nu l-am dus la bun sfârşit. Atât cât Traian Băsescu este preşedinte, nu ne-am atins toate obiectivele fundamentale ale USL”.

Liderul PSD a mai precizat că orice nefuncţionare a USL este speculată de Traian Băsescu şi Elena Udrea, pentru a încerca să revină cu regimul lor „Băsescu-Udrea-Boc”.

„Acest regim are o puternică propagandă, are o capacitate a face rău oamenilor, pe care am simţit-o pe pielea noastră. Nu va fi o bătălie uşoară”, a adăugat Victor Ponta, conform Mediafax.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel