Ponta nu-l uită pe Iohannis. Îl laudă taxându-l: A evoluat
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Victor Ponta l-a lăudat pe Klaus Iohannis într-o emisiune Tv de luni seara.

Prezent la ”Legile puterii”, Victor Ponta și-a permis să-l laude pe Iohannis, după o afirmație pe care președintele a făcut-o în declarațiile de presă de la Cotroceni, după anunțarea deciziei CCR privind numirea lui Ludovic Orban pentru un nou guvern:

”Vreau să-l laud pe Iohannis cu ceva. A zis astă seară: vă rog, dintr-o situație gravă să nu faceți politică și să vreți să faceți voturi etc. M-am gândit că acum cinci ani, cine a ieșit după tragedia de la Colectiv și a zis ”politic”, ”trebuie alt Guvern”, ”a trebuit să moară oameni ca să cadă guvernul'. Faptul că după cinci ani mi-a dat dreptate și spune să ”nu vă jucați, să nu faceți politică din viața oamenilor', înseamnă că a evoluat. E un lucru bun. Înseamnă că nu va mai face data viitoare același lucru rău, urât, pe care l-a făcut acum cinci ani”, a spus liderul Pro România la Realitatea Plus, luni seara.

”La alții n-am pretenții. La domnul Iohannis am pretenții. Faptul că și-a recunoscut propria greșeală e un lucru bun”, a completat Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel