Ponta îl trimite pe Băsescu la sanatoriu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Premierul Victor Ponta a declarat că președintele Traian Băsescu a jignit "poporul român" când i-a răspuns vicepremierului rus Dmitri Rogozin făcând referire la votcă, adăugând că șeful statului are comportament de "sanatoriu" și că nu ar fi rău dacă Băsescu ar ajunge într-o astfel de instituție spitalicească.

Vicepremierii Liviu Dragnea și Daniel Constantin, împreună cu prim-ministrul Victor Ponta, au fos invitații jurnalistului Victor Ciutacu, luni seară, într-o emisiune România Tv transmisă de la Palatul Victoria.

Ponta și Daniel Constantin au reiterat că președintele Traian Băsescu va fi suspendat dacă va nesocoti o hotărâre a CCR privind implicarea sa în campanie. Șeful statului ar putea fi suspendat și în ultima îi de mandat, dacă va încălca Legea fundamentală, a arătat șeful Guvernului.

"Nu cred că aveam nevoie de o nouă suspendare, dar nu putem să tolerăm o nouă încălcare a Constituției", a precizat Constantin.

Referitor la replica președintelui pentru vicepremierul rus Rogozin - "trebuie aflat câtă vodcă a consumat (Rogozin) înainte de a face aceste declaraţii" - Ponta a spus că șeful statului este "un personaj inconștient" și "nu ar fi rău dacă ar fi la sanatoriu, comportamentul este de asemenea natură".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel