Ponta, la Craiova: Olguța o să fie de zece ori mai bărbată decât Solomon
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ponta
ponta

Premierul Victor Ponta a creionat, sâmbătă, la mitingul de susținere al OIguţei Vasilescu la primăria Craiova, un tablou în care alegătorii din Bănie au de ales între ”urâtul” Antonie Solomon, care candidează doar pentru el și ”familia sa în stil sicilian”, și Olguța cea frumoasă, capabilă să fie de ”zece ori mai bărbată decât Solomon şi toţi ai lui”.

"Cunosc destul de bine Craiova şi craiovenii şi ştiu că, dacă-i întreb, 250 de mii dintre craioveni, toţi ar spune că ei ar fi mai buni de primar. Nu putem face 250 de mii de primari nici măcar la Craiova, dar vă spun cine e rău să fie primar în continuare şi cred că într-adevăr Craiova trebuie să scape de Solomon", a spus preşedintele PSD, citează NewsIn.

Anticipând că liderul PNL, Crin Antonescu, va prelua în foarte scurt timp cea mai înaltă funcție în stat, premierul Ponta a realizat o antiteză plastică a celor doi candidați importanți care se luptă pentru Primăria Craiova.

" (...) Solomon e prieten cu Băsescu, Olguţa Vasilescu este cu mine prietenă şi cu cel care va fi la Cotroceni foarte repede în locul lui Băsescu, Crin Antonescu! Solomon în ultimul mandat a fost ocupat, n-a prea fost pe-aici. Olguţa o să stea aici zi de zi şi o să vin eu, prim-ministru, o să vină miniştri aici, la Craiova, ca să rezolve problemele Craiovei. (...) Nu poate să rămână Craiova pe mâna cuiva care a folosit banii Craiovei pentru el însuşi şi care am înţeles că vrea să mai candideze pentru familie. Pentru „familia” în sens sicilian, poate, pentru „familia” cu care a făcut bani în timp ce dumneavoastră fie că lucraţi la şcoli, fie că lucraţi în spitale, fie că lucraţi în administraţie, fie că lucraţi în firme private, bani pe care i-aţi pierdut şi pe care „familia” lui Solomon i-a luat de la dumneavoastră. Ah, mai zicea un lucru: că nu poate să fie Olguţa Vasilescu primar, că el e bărbat şi Olguţa e femeie! Şi are dreptate Liviu Dragnea: Olguţa e frumoasă, Solomon e urât! O cunosc destul de bine pe Olguţa ca să spun încă o dată ceea ce am spus despre ea: o să fie primarul Craiovei şi o să fie de zece ori mai bărbată decât Solomon şi toţi ai lui!", a declarat primul-ministru.

Acesta le-a transmis celor prezenți la miting și ce sarcini va avea candidatul USL atunci când va prelua funcția de primar. "Olguţa" trebuie să rezolve nu "petrecerile cu lăutari şi parcurile acvatice pe care le vedea doamna Udrea prin cine ştie ce parte a Craiovei", ci "trebuie, împreună cu noi, să rezolve cu adevărat pentru la iarnă problema regiei de termoficare, trebuie, împreună cu noi, să facă din Craiova ceea ce a fost tot timpul, capitala educaţiei din Oltenia, capitala culturală a Olteniei, şi trebuie, pentru că m-a oprit cineva aici, când urcam pe scară, şi mi-a dat un fular pe care cred că absolut orice român îl respectă, fularul Universităţii Craiova".

La final, premierul Victor Ponta și-a declarat convingerea că locuitorii Craiovei vor fi inteligenți și vor vota pentru un viitor mai bun al orașului lor.

"Vreau să fie primarul Craiovei, vreau să fie primarul cu care să vă mândriţi şi primarul cu care Guvernul USL al României să aducă cât mai multe lucruri bune acestui oraş extraordinar, acestui judeţ extraordinar şi Olteniei. Am încredere în dumneavoastră. Sunt convins că veţi fi deştepţi şi o veţi vota pe Olguţa Vasilescu!", a conchis Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel