Ponta îl ironizează pe Diaconescu: Ce e mai rău am luat la Târgu Jiu
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
victor_ponta
victor_ponta

Premierul Victor Ponta a spus la evenimentul de lansare a candidaților USL pe Capitală, de joi, că bucureștenii ar trebui să-i mulțumească. Motivul este că a luat cu el, la Târgu Jiu, "ce era mai rău în București", ca să candideze acolo.

"Cred că puteţi să-mi mulţumiţi că ce era mai rău în Bucureşti am luat la Târgu Jiu să candideze", a spus Ponta în faţa susţinătorilor USL. Dan Diaconescu şi-a depus, pe 30 octombrie, candidatura din partea PPDD în Colegiul 6 din Târgu Jiu pentru un post de deputat, colegiu în care candidează şi preşedintele PSD Victor Ponta.

Premierul a spus la începutul discursului că nu vrea aplauze sau ridicări în picioare, ci doreşte să le spună celor prezenţi ce aşteptă de la bucureşteni şi ce aşteaptă toată România de la locuitorii Capitalei, respectiv responsabilitate în ceea ce priveşte votul. "Eu candidez într-un colegiu mic, într-un oraş mic, într-un judeţ mic. Acolo lucrurile sunt mult mai simple, candidaţii USL se cunosc, oamenii ne sprijină. Bucureştiul nu poate fi aşa, pentru că este altfel, e complex, e complicat. Vă rog să vă gândiţi la responsabilitatea pe care o aveţi de a arăta că aceste lucruri specifice Bucureştiului nu sunt mai importante decât ideea principală - obiectivul USL de a schimba România", a spus Ponta.

El i-a rugat pe susţinătorii USL să înţeleagă că oamenii vor în Bucureşti candidaţi puternici, importanţi, dar vor mai ales un vot politic pentru o forţă politică în care să aibă încrerdere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel