Ponta îl atenționează pe Antonescu: "Nu e cea mai deșteaptă strategie"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ponta Antonescu 2
Ponta Antonescu 2

Preşedintele PSD Victor Ponta a comentat afimaţia liderului PNL Crin Antonescu, potrivit căreia cel din urmă nu are nevoie de sprijinul PSD pentru alegerile prezidenţiale, dacă asta ar presupune să "ajungă păpușa" social-democraților. Premierul transmite că aceasta nu este "cea mai deşteaptă strategie" pentru liderul liberal, iar PSD nu îl va susţine "cu forţa".

Întrebat dacă prin declaraţiile critice la adresa premierului şi a PSD, Crin Antonescu se pregăteşte de campanie, Victor Ponta a atras atenția că o astfel de strategie nu este "foarte deşteaptă".

"Eu cred că nu (se pregăteşte - n.r.), pentru că să te pregăteşti de campanie electorală spunând că nu ai nevoie de sprijinul PSD nu mi se pare cea mai deşteaptă strategie", a spus, luni, liderul PSD, citat de Mediafax.

Premierul a arătat că PSD nu îl va susține "cu forța" pe Crin Antonescu.

"Bineînţeles, doar nu o să-l susţinem cu forţa. Dacă ne spune că nu doreşte, ne vom întâlni la PSD şi ne vom decide pe cine susţinem. Noi am decis o dată că-l susţinem pe Crin Antonescu, dar dacă nu vrea să-l susţinem, cu forţa nu se poate", a adăugat Victor Ponta.

PSD nu are propriul candidat

El a subliniat că PSD nu are în acest moment un candidat pentru prezidenţiale, iar el nu va candida în 2014.

Prim-ministrul a criticat şi afirmaţiile liderului liberal cu privire la unii vicepreşedinţi PSD: "E un limbaj a la Traian Băsescu".

"Domnul Antonescu este foarte critic, ironic în ultima vreme. Greşeşte!", a spus Ponta, care a adăugat însă că Antonescu este partenerul său şi că el va face tot posibilul pentru ca USL să ducă la bun sfârşit ce şi-a propus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel