Ponta îl acuză pe Băsescu pentru cazul Diaconu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Premierul Victor Ponta a comentat, miercuri, la Târgu Jiu, decizia Curții Constituționale prin care lui Mircea Diaconu i-a fost suspendat mandatul de senator. Ponta a declarat că „e o mare nedreptate ce i se întâmplă lui Mircea Diaconu”, adăugând că hotărârea CCR „este o decizie care se respectă”.

Ponta pune această situație pe seama președintelui Traian Băsescu și spune că nu înţelege aceste „răutăţi” care „îl caracterizează pe domnul președinte”, informează mediafax.

„Este o decizie care se respectă. E o mare nedreptate ce i se întâmplă lui Mircea Diaconu. Nu ştiu de ce e aşa de fericit domnul Băsescu că l-a învins pe Mircea Diaconu. Întrebaţi românii pe cine iubesc mai tare, pe Mircea Diaconu sau pe Traian Băsescu sau pe judecătorii de la Curtea Constituţională. Decizia e foarte clară, dar atâta fericire din partea domnului Băsescu că nu mai e Diaconu senator… Eu nu înţeleg răutăţile astea, dar, mă rog, îl caracterizează pe domnul preşedinte”, a spus premierul.

Mircea Diaconu și-a pierdut mandatul de senator, după ce Curtea Constituţională a admis, miercuri, sesizarea Consiliului Superior al Magistraturii privind punerea în executare de către Senat a hotătârii judecătoreşti referitoare la incompatibilitatea politicianului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel