Ponta: ”Firea profită pentru a le lua fața în PSD”. Cine ”a luat-o razna”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Victor Ponta, fost premier, a vorbit, la Antena 3, în emisiunea ”News Magazine” despre noua criză din PSD. 

În urma postării Gabrielei Firea, Victor Ponta a spus, la Antena 3, că primarul Capitalei nu schimbă tabăra, ci ”doamna Firea profită de greșelile celor doi (Mihai Tudose-Liviu Dragnea, n.r.) pentru a le lua fața în PSD”. 

Victor Ponta spune că este anormal ca un ministru foarte important să refuze să-și dea demisia, deși premierul afirmă că nu mai poate lucra cu acesta pentru că-l minte. ”Șeful Guvernului spune cu cine vrea să lucreze” a subliniat Victor Ponta. Premierul a spus că ”Guvernul e al României, nu al PSD-ului”. 

”Un prim-ministru care nu-și poate schimba un Guvern e o marionetă. (...) Nu-l văd pe Tudose să joace rolul de marionetă”, a mai precizat Ponta. Fostul premier a adăugat că întrebarea de luni, de la CExN, este dacă pleacă sau nu Carmen Dan din Guvern. 

Vecinul care a luat-o razna, adevăratul vinovat

Această conflict ar fi ”la fel de rău ca-n cazul Grindeanu”, subliniind că ”și atunci Grindeanu era rău, era securist, și acum spun că Tudose e rău, e securist. De fapt, problema nu-i acolo. Dacă un om se ceartă cu toți vecinii nu înseamnă că vecinii sunt răi, ci el a luat-o razna și trebuie evacuat, pentru că strică locul”. 

Sinucidere politică- Dragnea

Mai mult, Victor Ponta afirmă că Liviu Dragnea s-a sinucis când l-a schimbat pe Sorin Grindeanu și dacă acum ar fi schimbat și Mihai Tudose, ar înseamna sinucidere politică pentru PSD. 

Victor Ponta a mai precizat că Mihai Tudose nu a fost la tăierea porcului din curtea SRI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel