Ponta, enervat de un telefon: Aruncați-l, călcați-l în picioare, faceți ceva!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ponta dc
ponta dc

Prim-ministrul Victor Ponta a fost deranjat la începutul ședinței de guvern de faptul că telefonul unui secretar a început să sune repetat, în momentul în care premierul se adresa miniștrilor. Șeful executivului i-a cerut iritat secretarului să ”arunce” aparatul sau ”să-l calce în picioare,” informează Mediafax.

La începutul ședinței de marți a Guvernului, în timp ce premierul le spunea miniştrilor că o delegaţie a Fondului Monetar Internaţional, Comisiei Europene şi Băncii Mondiale se află la Bucureşti, un telefon a început să sune, întrerupându-l pe șeful executivului. Aparatul îi aparține secretarului general al Ministerului Agriculturii, Sorin Chelmu. Deranja, premierul și-a întrerupt discursul pentru a-l apostrofa pe proprietarul telefonului. ”Domnul secretar de stat, aruncaţi-l, călcaţi-l în picioare, faceţi ceva ! Dumneavoastră, la Agricultură, nu ştiţi să închideţi telefoanele, am înţeles. Cred că le-am dat prea mulţi bani la rectificare, d’aia!,” a spus Victor Ponta.

Sorin Chelmu s-a arătat rușinat de mustrarea ce i-a fost adusă de Victor Ponta și a părăsit sala de ședințe a Guvernului. Aceasta în timp ce încerca, roșu la față, să oprească telefonul care nu contenea din sunat. După momentul de pauză forțată pe care a fost nevoit să o ia, premierul și-a continuat discursul de unde a rămas, arătând că nu și-a pierdut ideea după acest ”atac” din partea agriculturii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel