Ponta, cu referire la Băsescu: "Copil cu probleme"
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
basescu_ponta
basescu_ponta

Comisiile parlamentare se vor reuni în perioada imediată pentru a revota toate proiectele de legi retrimise de către Traian Băsescu, iar acesta va fi obligat să le semneze, deşi probabil că va face din nou "circ", aşteptând până la 12 noaptea înainte de a semna actele, a declarat premierul Victor Ponta, duminică seară, în emisiunea "Sinteza Zilei".

"Am discutat astăzi şi imediat, deşi e în vacanţă Parlamentul, comisiile se vor reuni, vom revota toate aceste legi. Nu mai poate să le mai... trebuie să le semneze în 10 zile după ce sunt revotate.

Probabil că va face din nou circul ăla pe care l-a făcut, semnează la 12 noaptea... o chestie de copil cu probleme, nu om serios. Este și o parte bună în tot acest rău. În felul acesta, oamenii nu uită. Riscăm să uite cine le-a tăiat pensia, cine le-a tăiat salariul, cine i-a mințit de atâtea ori... Are grijă Traian Băsescu să aducă aminte de ce lucrurile rele pe care le-a făcut ar trebui să se oprească cât mai repede", a spus Ponta la Antena 3.

El a amintit că, în ultimele zile, preşedintele Traian Băsescu a retrimis la Parlament legea de aprobare a ordonanţei prin care este reeşalonată acordarea de certificate verzi, legea privind vânzarea de terenuri şi legea privind parteneriatul public-privat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel