Ponta: Antonescu este candidatul USL la prezidențiale. Nimeni altcineva!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ponta Antonescu
Ponta Antonescu

Premierul Victor Ponta a ținut să menționeze la Iași că liderul PNL, Crin Antonescu, va rămâne candidatul USL pentru alegerile prezidențiale din 2014, cu toate că „în PSD greu a fost acceptată ideea că partidul nu va avea candidat propriu la funcția de președinte”. Ponta a subliniat acest lucru după ce, recent, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a declarat că nu exclude o eventuală candidatură la prezidențiale.

„Să știți că dincolo de plăcerea - că suntem prieteni - de a merge peste tot în campanie împreună cu Crin, cu Daniel Constantin, cu Liviu, vrem să dăm și un mesaj foarte clar către toți colegii noștri. Suntem împreună, și suntem împreună și acum pe 9 decembrie, o să fim și în 2014 și aici vreau să fac o paranteză din nou pentru militanții noștri, nu pentru presă: PSD e un partid care greu, greu a acceptat ideea că nu va avea un candidat propriu la funcția de președinte, dar când am acceptat-o și când am constatat în toate județele că oamenii au înțeles și sprijină acest lucru, am acceptat că acel candidat este Crin Antonescu”, a spus Victor Ponta, potrivit NewsIn.

„Deci când vorbesc de 2014, vorbesc de candidatul nostru la președinție, cel mai târziu în 2014, sigur că ar fi mai bine mai devreme, vorbesc de faptul că în 2016 împreună o să dăm socoteală de cum am guvernat, n-o să poată da vina nimeni pe celălalt”, a completat premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel